Συχνές ερωτήσεις

Είναι ασφαλείς οι αγορές μου στο activesport.gr;

Οι αγορές σας γίνοντε με μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών.

Η Viva Payments, με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία μας, έχει λάβει πιστοποίηση PCI Data Security Standard (PCI DSS), και εφαρμόζει όλες τις προβλεπόμενες πολιτικές ώστε να κάνετε με απόλυτη ασφάλεια πληρωμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι γνήσια τα προϊόντα της ιστοσελίδα σας;

Το Active Sport είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών ειδών που εδρεύει στα μέγαρα επι της οδού 28ης Οκτωβρίου 46.
Διαθέτουμε όλα τα είδη άθλησης συνεργαζόμενοι με μεγάλες εταιρείες αθλητικών ειδών όπως Nike, Adidas, Reebok, Puma, Under Armour, Body Talk, Fila, Speedo, Amila και άλλες.

Η μακρόχρονη πείρα μας και οι γνώσεις μας πάνω στα θέματα των ειδών άθλησης εξασφαλίζουν στους πελάτες μας την απόλυτη σιγουριά ότι αγοράζουν γνήσια προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικών ειδών.

Στην προσπάθεια μας να εξαλείψουμε το μεγάλο πρόβλημα των απομιμήσεων στο χώρο του εμπορίου, το κατάστημα μας με κάθε αγορά σας παρέχει ένα πιστοποιητικό γνησιότητας θέλοντας να προστατεύσουμε τις αγορές και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Η ομάδα του Active Sport.

Έχετε δωρεάν μεταφορικά;

Βεβαίως, με αγορές 60 ευρώ και άνω έχετε δωρεάν μεταφορικά και έξοδα αντικαταβολής.

Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου από το φυσικό σας κατάστημα;

Βεβαίως, κατόπιν συνενοήσεως με την διεύθυνση του καταστήματος. Σε αυτήν την περίπτωση δεν χρεώνεστε μεταφορικά αν η παραγγελία σας είναι κάτω των 60 ευρώ. Αν η παραγγελία σας είναι άνω των 60 ευρώ ίσως δεν υπάρχει λόγος να παραλάβετε από το κατάστημα γιατί τα ταχυδρομικά έξοδα είναι δωρεάν.

Μπορώ να ζητήσω πληροφορίες για ένα προϊόν;

Φυσικά, και ο καλύτερος ίσως τρόπος είναι να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας.