Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε περίπτωση που κάνατε κάποιο λάθος ή που δεν καλύπτουν  τις προσδοκίες σας.

Πριν κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η επικοινωνία (μέσω e-mail,fax ή τηλεφώνου) μαζί μας, και η συγκατάθεση μας για την επιστροφή που θέλετε να κάνετε. Σε κάθε άλλη περίπτωση το ActiveSport διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή της επιστροφής σας.

Για επιστροφές προϊόντων επιβαρύνεστε με το ποσό των 2€ εξαιρουμένου του ποσού μεταφορικών που έχει καταβάλει κατά την παραλαβή του προϊόντος.

Σημαντικό: Όλα τα προϊόντα γίνονται δεκτά μόνο αν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Πριν την αποστολή του προϊόντος από εμάς

Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@activesport.gr  ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 22960-22263 και δεν έχετε καμία οικονομική επιβάρυνση.

 • Μετά την παραλαβή της παραγγελίας

Μπορείς να ασκήσετε το δικαίωμά σου για υπαναχώρηση, εντός 3 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος (τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου) δίχως αντικατάσταση με άλλο προϊόν και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Σε αυτή την περίπτωση θα παρακρατηθεί το κόστος των μεταφορικών. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.

Σημαντικό: Όλα τα προϊόντα γίνονται δεκτά μόνο αν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Αυτό σημαίνει:

 1. Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
 2. Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα)
 3. Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής ,Τιμολόγιο).
 4. Το ActiveSport  ΔΕΝπαραλαμβάνει προϊόντα τα οποία επιστρέφονται κατά την υπαναχώρησή σου και τα οποία φέρουν βρωμιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα μας δημιουργούν την εντύπωση ότι αυτά έχουν υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας τους. 
 5. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές για εσώρουχα και μαγιό (σλιπ) για λόγους υγιεινής.

Σημαντικό: Όλα τα προϊόντα γίνονται δεκτά μόνο αν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Επιστροφές ελλαττωματικών προϊόντων 

Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος,  το ActiveSport αναλαμβάνει πλήρως την αντικατάσταση και αποστολή του σωστού προϊόντος στον αγοραστή, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το κόστος αποστολής του, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα επιστραφεί στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση.

Τα επιστρεφόμενα Προϊόντα επιθεωρούνται υπό την
προϋπόθεση ότι τα Επιστρεφόμενα Προϊόντα δεν συμμορφώνονται με τη σύμβαση
πώλησης, συμπεριλαμβανομένης τυχόν ζημιάς που εντοπίστηκε είναι αποτέλεσμα
κατασκευαστικού ελαττώματος ή απόκλισης από τις εργοστασιακές προδιαγραφές,
έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση της ζημιάς ή του ελαττώματος. Σε
περίπτωση που δικαιούστε επιστροφή χρημάτων, αναλαμβάνουμε την πλήρη επιστροφή
του κόστους οποιουδήποτε ελαττωματικού Προϊόντος.

 Δεν επιστρέφονται χρήματα για Προϊόντα:

 • που έχουν
  υποστεί βλάβη από κακομεταχείριση ή αμέλεια (π.χ. έκθεση σε χημικές
  ουσίες, καυστικές ουσίες, ανοικτή φλόγα, υψηλή θερμότητα, αιχμηρό
  αντικείμενο, κλπ.), και /ή
 • που έχουν
  υποστεί βλάβη από λανθασμένη χρήση (π.χ. χρήση παπουτσιών για τρέξιμο ως
  παπούτσια άθλησης σε γήπεδο ή υποδήματα πεζοπορίας ως μπότες εργασίας,
  κλπ).
 • που έχουν
  υποστεί φθορά από φυσιολογική χρήση ή που έχουν υπερβεί την οικονομική
  διάρκεια ζωής τους.
 •  

Το αίτημα αντικατάστασης θα πρέπει να γίνει σε 3 ημέρες από την παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος και αφού προηγηθεί επικοινωνία, τηλεφωνική 22960-22263 ή μέσω email info@activesport.gr  .

Τονίζεται ότι όλες οι αλλαγές πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις εκάστοτε τιμές που ισχύουν στον διαδικτυακό χώρο ActiveSport. 

Σημαντικό: Όλα τα προϊόντα γίνονται δεκτά μόνο αν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς είτε η επιστροφή γίνεται λόγω αλλαγής μεγέθους, χρώματος είτε για οποιοδήποτε λόγο όπως για παράδειγμα επειδή δεν μείνατε ευχαριστημένοι από το προϊόν σας, παρέχεται η δυνατότητα της επιστροφής εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 εργασίμων ημερών τότε το ActiveSport δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής.

Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Σημαντικό: Όλα τα προϊόντα γίνονται δεκτά μόνο αν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται:

 1. Στην αρχική κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν.
 2. Σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους, σχεδίου, χρώματος σε ρούχο, παπούτσι, αξεσουάρ λόγω λάθος εκτίμησης του πελάτη, μπορεί ο πελάτης να επικοινωνήσει στο 22960-22263 και να αναφέρει την αλλαγή που θέλει να πραγματοποιήσει.

Διαδικασία & Τρόποι Επιστροφής:

Στο φυσικό μας κατάστημα: Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να έρθετε στο κατάστημά μας και κάποιος εκπρόσωπος μας θα ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος και θα σας εξυπηρετήσει. Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο, θα σας συστήναμε να επικοινωνήσετε νωρίτερα με το κατάστημα μας, ώστε να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος.

Σημαντικό: Όλα τα προϊόντα γίνονται δεκτά μόνο αν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Αποστολή προϊόντος:

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν ακολουθώντας την εξής διαδικασία. Αρχικά συσκευάζετε το προϊόν/ντα στο κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας και τα αποστέλλετε πίσω μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας με χρέωση παραλήπτη.

Κόστος επιστροφών:

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του activesport.gr το κόστος της επιστροφής βαρύνει το activesport.gr και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας.

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του Πελάτη τα μεταφορικά που επιβαρύνθηκε το κατάστημα και το κόστος αποστολής επιβαρύνουν τον ίδιο (6€).

Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης δηλώνει ότι με δική του επιμέλεια και μέριμνα θα επιστρέψει στην εταιρεία μας το προϊόν που είχε παραλάβει με την μεταφορική εταιρεία που το παρέλαβε με χρέωση παραλήπτη (δηλαδή την εταιρεία μας) και αναγνωρίζει ότι κατά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος θα χρεωθεί το ποσό των 2€  εξαιρουμένου του ποσού μεταφορικών που έχει καταβάλει κατά την παραλαβή του προϊόντος.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 •  
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινόμενων ή απεργιών, καθώς και σε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του ή σε σχέση με τα στοιχεία που μας έχετε δώσει.

Παρατηρήσεις:

Το activesport.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ισότοπο του. Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Σημαντικό: Όλα τα προϊόντα γίνονται δεκτά μόνο αν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.